33% af de unge har kæmpegæld

33% af de unge har kæmpegældPå grund af, at bankerne er blevet meget forsigtige med at låne penge ud til personer med en lav indtægt, unge eller til personer der er registreret i RKI, så har finansieringsselskaberne på nettet fået kronede dage. Der er sket en stor stigning i udlån, trods at det er en del dyre at finansiere et netlån frem for et banklån. Men folk tager disse lån enten på grund af at de har fået afslag i banken eller bare fordi det er meget nemt at få disse lån.

Men disse hurtige lån bliver desværre flittigt brugt af de unge mellem 18 – 25 år. Det starter med et lille lån, f.eks. et SMS lån, da man lige mangler lidt penge til week-enden. For mange bliver det ret hurtigt til flere mindre forbrugslån hos flere forskellige finansieringsselskaber. Der er jo rigtigt rart at have penge på lommen til forskellige indkøb. Men rigtig mange mister desværre også overblikket over hvor mange penge de egentlig skylder væk. De har en stor udgift hver måned til de forskellige afdrag. Denne udgift har de slet ikke råd til at betale ud af deres indkomst.

 

Men problemet er større en hvad man umiddelbart tror. Hver 3. af de unge mellem 18 og 25 år, har en stor gæld til forbrugslån på nettet. Gennemsnitligt svarer det til at de hver har en gæld på 33.000,- kr. Men rigtig mange har desværre ikke et overblik over hvor stor deres gæld egentlig er.

Det er nemt at få et lån på nettet, da der generelt ikke stilles nogle større krav til indtægt, og de er ikke interesseret i hvad man har af udgifter eller om man reelt har råd til at betale af på et lån.

Derfor er det vigtigt at du tænker dig godt om inden du søger et netlån.

D. Af adminTDKviklån wiki