Bør unge optage netlån

Det kan langt fra tilrådes de unge at optage de dyre netlån som desværre er blevet yderst populære gennem de seneste år. Man kan undre sig over hvorfor de unge er så villige til at betale dyre renter på et lån når det for dem vil være meget billigere at få et banklån. Grunden til det skal nok ses på at de unge der ofte kun har en lille indtægt, derfor kan de have meget svært ved at låne i banken.

 

Hvis lånet så skal bruges til en festlig week-end sidst på måneden hvor man måske ikke har flere penge tilbage på kontoen, så er der nok ingen banker der vil låne dem penge til den type forbrug. Grunden kan også være at de unge ikke har lyst til at skulle stå skoleret overfor en bankrådgiver og fortælle hvad de skal bruge pengene til og samtidig måske skal møde i banken to gange og tillige sikkert skal lave et budget.

Så er det meget nemmere og hurtigere at låne via internettet hvor man ikke skal oplyse hvad pengene skal bruges til og hele proceduren er overstået på ganske kort tid. Men desværre er der også mange unge der kommer i en økonomisk vanskelighed netop fordi det er så nemt at låne via nettet. Ikke alle har fuld overblik over deres økonomi og får måske problemer med at skulle betale lånet tilbage og det er typisk indenfor 30 dage det skal ske, da unge optager de hurtige SMS lån.

Så rådet vil være at du skal ikke låne penge via nettet medmindre du har udtømt alle andre muligheder og lån ikke mere end højst nødvendigt.

D. Af adminTDKviklån wiki