Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt ved online lån

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt ved online lånDer kan være flere grunde til at folk vælger at få et dyrt netlån. Nogle gør det på grund af afslag i banken, andre på grund at at det tager lidt for lang tid, måske ønsker man ikke at fortælle banken hvad man skal bruge pengene til. Der kan være mange grunde til at man vælger et netlån. Men ofte når man tager et netlån, så skyldes det mange gange at begrundelsen er at det går meget hurtigt. Men hvor lang tid går der egentlig fra man bliver godkendt til et lån og så til pengene står på kontoen.

Hos langt størsteparten af finansieringsselskaberne, bliver der oplyst at man får pengene indenfor 1 til 2 dage. Det er hurtigt, specielt hvis der drejer sig om et lidt større beløb. Det hele kan gå hurtigt netop fordi man ikke skal have en samtale, ikke udfærdige et budget eller stille sikkerhed for pengene. Det hele klares via nettet, hvor man udfylder et låneansøgning.. Eventuelle krav om dokumentation i form at lønseddel, årsopgørelse eller andet, klares også via nettet.

 

Hvis alle krav og dokumentationer er i orden, er det ikke ualmindeligt at penge står på kontoen allerede dagen efter. Det afhænger dog af, på hvilket tidspunkt af dagen man har søgt om lånet. Gør man det tidligt, bliver sagen behandlet samme dag, og man kan være heldig at de også bliver udbetalt samme dag, men som regel sker det først dagen efter. Søger man sidst på dagen eller om aftenen, bliver ansøgningen kun behandlet dagen efter, og pengen vil derfor først blive udbetalt den følgende dag. Sker der nogle forsinkelse i forbindelse ansøgningen, vil udbetalingen selvfølgelig også blive forsinket. Forsinkelserne kan evt. være, at man ikke kan fremsende dokumentationer via mail, men er nød til at sende dem via almindelig post.

Man bør dog huske på at når der bliver oplyst 1 til 2 dage, drejer det sig om bankdage, altså dage hvor banker har normal åbningstid. Ansøgninger op til en week-end eller helligdage, vil derfor tage lidt længere tid.

D. Af adminTDKviklån wiki