Jeg mangler lidt penge skal jeg tage et SMS lån

Jeg mangler lidt penge skal jeg tage et SMS lånEt SMS lån eller mobillån som de også kaldes, er den dyreste form for lån du kan optage. Så når de kun er et lille beløb du skal bruge, vil det nok være det bedste hvis du lige tager en samtale med din bank inden du søger om netlån. Banken vil måske gerne låne dig det lille beløb med nogle gode betingelser. Det afhænger selvfølgelig også af hvad du skal bruge pengene til. Men kan du få lånet, vil det være at foretrække frem for SMS lån. Få du afslag i banken, så prøv at tale med dine forældre, det kan jo være at de kan og vil hjælpe dig.

Hvis du er uheldig at få afslag i banken og dine forældre ikke kan hjælpe dig, så er der kun nettet tilbage. Men her gælder det om at tænke sig grundigt om.

 

For at få et SMS lån, stilles der ikke mange krav til dig som kunde. Hos nogle af udbyderne skal man kun være fyldt 18 år for at få lånet. Der ud over skal man hos de fleste  have indtægt, dansk folkeregisteradresse, dansk bankkonto og en e-mail. Nogle af udbyderne tilbyder nye kunder at de kan lån 1.000 – 2.000 kr gratis i 30 dage, uden at der kommer renter,gebyr eller omkostninger oveni lånet.

Et SMS lån er den dyreste form for netlån du kan finde. Den pris du skal betale for lånet kan nemt komme op på 2 – 3.000% om året. Så låner du 1.000 kr skal du regne med at skulle betale ca. 1.400 kr tilbage indenfor 30 dage.

D. Af adminTDKviklån wiki