Kan du ikke få et banklån

Desværre er det stadig meget svært at få et banklån, selvom du måske ha en lille opsparing stående på din konto. Hvis du skal bruge et lån, er det nødvendigt at have gode talegaver. De små lån kan man måske nok være rimelig heldig med at få bevilliget, men drejer det sig om større beløb, ser billedet straks helt anderledes ud. Hvis det drejer sig om et huskøb, så skal man være mere end heldig hvis man får bevilliget et lån, også selvom man har en pæn portion penge sående på kontoen, og også selvom de faste udgifter vil være billigere end der hvor man bor til leje. Da der er så svært at få lån, er der rigtig mange der henvender stig til forskellige finansieringsselskaber på nettet.

Netlån er gennem de seneste år blevet utroligt populære, hvilket blandt andet skyldes at stort set alle har mulighed for at få et lån. De krav der stilles er yderst rimelige. Man skal ikke på noget tidspunkt stille sikkerhed for lånet, hvilket for mange godt kan være et problem med et banklån.

 

Kravet til din indtægt er kun fra ca. 100.000 kr om året før skat. Det krav er selvfølgelig også svingende afhængigt af hvor stort lån du ønsker. Til de store lån fra ca. 75.000,- kr vil mange selskaber kræve at der er 2 ansøgere og husstandens indkomst skal være på minimum 250.000,- kr om året.

Mange er registreret i RKI, og de vil under normale omstændigheder ikke kunne få et lån, men det er faktisk muligt hos enkelte selskaber.

Vil du gerne have et netlån, kan du finde lån fra 500.- kr og op til 300.000,- kr. Du bør du være opmærksom på at det er dyre lån i forhold til et banklån.

D. Af adminTDKviklån wiki