Kan du ikke få lån i din bank

Det er for langt de fleste mennesker meget ubehageligt at mangle penge, specielt hvis man i forvejen har en økonomi der ikke tillader at der kommer alt for mange uforudsete udgifter. For nogle kan det betyde at de er tvunget til at optage et lån for at få enderne til at hænge sammen. Men en del har ikke mulighed for at kunne få godkendelse til et banklån, netop fordi banken vurderer at deres økonomi ikke tillader en fast ekstra udgift hver måned til et lån. Tilbage er familie, venner eller et online lån.

Et online lå kan langt de flest få. De krav der stilles, kan de fleste opfylde. Man skal have en fast indtægt. Der er forskel på hvor stor din indtægt skal være. Hvis det er mindre beløb du skal bruge, vil en indtægt på ca. 150.000 kr om året før skat være det normale. Skal du der i mod bruge et stort beløb på omkring 75.000 til 300.000 kr skal din husstands indtægt være på minimum 250.000 kr før skat. Til lån af den størrelse skal man dog være 2 personer om lånet.

 

Der er også forskel på hvorvidt du må være registreret i RKI. Hos nogle selskaber kan man godt få lån selvom man står registreret i RKI, det vil tydeligt framgå af deres hjemmeside.

Men inden du kaster dig over en ansøgning bør du nøje undersøge markedet, der kan være mange penge at spare. Udvælg nogle stykker som du føler dig tryg ved. På den måde kan du se hvor meget du skal betale for det samme lånebeløb hos de forskellige selskaber.

D. Af adminTDKviklån wiki