Kviklån 5000

Kviklån 5000 – hvad koster et kviklån 5000

Et af de hyppigst anvendte lån i Danmark er et kviklån 5000, hvilket i al sin enkelthed er et kviklån på 5.000kr. Her gennemgår vi et kviklån 5000 fra ende til anden med tilbagebetalingstid, samlet pris på lånet og meget mere. Brug informationen til at hjælpe dig på vej mod den endelige beslutning om de ekstra penge skal ind på din konto eller ej!

 

Pris på et kviklån 5000

Dit kviklån 5000 er et forbrugslån. Det medfører renter på omkring 15 % hos de fleste låneudbydere. Denne rente kan naturligvis variere alt efter hvor lang tid, du ønsker at tilbagebetale lånet over, om du er registreret i RKI eller ej, hvor gammel du er og meget mere. Her går vi ud fra, at du er en smule over 20 år, at din kreditværdighed er ganske normal og at du derved nemt kan få et kviklån 5000.
5.000kr * 1.15 = 5750.

Derudover er det ikke unormalt, at der skal betales en form for opstartsgebyr på dit kviklån 5000. Derfor er en realistisk pris for at låne 5.000kr med et smart kviklån anno 2012 omkring 1.000kr, altså 20 %. Det er slet ikke så tosset igen, hvis du her og nu har brug for lidt penge til at købe et nyt fjernsyn, en ring til kæresten eller noget helt tredje. Prisen kan, som nævnt, variere på dit kviklån 5000, men dette er et ganske udmærket bud for de fleste personer.

Hvor lang tid skal et kviklån 5000 betales tilbage over?

Et kviklån 5000 skal typisk betales tilbage over et enkelt år eller to hos de fleste låneudbydere. Dette skaber månedlige udbetalinger på 2-500kr. Des kortere tid, du betaler lånet af over, des billigere er det ofte i sidste ende, og til den endelige pris på et kviklån 5000 på omkring 6.000kr, kan du udmærket tillægge et par hundrede kroner, hvis du vælger at betale det over flere år med så lille en udbetaling månedligt som overhovedet muligt.

Her på siden anbefaler vi, at du forsøger at tilbagebetale dit kviklån 5000 på et halvt år, hvis det ikke lyder helt forrykt i dine ører. Dette vil kræve en månedlig betaling på omkring tusinde kroner, men til gengæld er det den billigste løsning samlet set for dit kviklån 5000, og på denne måde vil du tilmed være gældfri langt hurtigere end med de andre metoder.

Har du en fast indtægt i form af et job eller SU, er det desuden ikke umuligt at sætte 1.000kr til side hver måned efter de faste indtægter og maden hos Netto er betalt. Så gør det lige pludseligt ikke så meget, at du var nødt til at snuppe et kviklån 5000 for at betale istandsættelsen af bilen, malingen af børneværelset, kærestens fjollerier eller noget andet uforudset.

Andre betingelser ved et kviklån 5000

Et forbrugslån kommer med den store fordel, at du kan bruge pengene efter dine egne ønsker. Du disponerer selv over dem – det gælder selvsagt også med et kviklån 5000, da vi tidligere i denne tekst fik defineret dette som værende et forbrugslån. Her er der altså ingen begrænsninger i forhold til din rådighed over de fem tusinde kroner, du lige pludseligt står med i hånden.

Et kviklån 5000 er en udmærket mulighed, især hvis du har mulighed for at klare en høj månedlig udbetaling og ikke bliver skræmt af en rente på omkring de 15 %!

Kviklån 5000