Tag et lån

Tag et lån og få råd til de du mangler

De fleste oplever at der er noget de gerne vil købe, men som de ikke har råd til, måske ikke før ved næste lønseddel eller måske slet ikke råd. Et lån kan være en løsning på det problem. Både off- og online er det muligt at låne næsten uanede mængde af penge til det man nu har lyst til.

De helt store online lån giver dig mulighed for at låne omkring 350.000 kroner, også uden at skulle sælge alt du ejer for at betale det tilbage.

 

Tag et lån hos Santanderconsumer

SantanderConsumer eller i daglig tale Santander, tilbyder lån fra 10.000 kroner til 350.000 kroner og er derfor en af de banker som tilbyder helt store lån.

Selvom Santander er en bank hvor du ansøger online, så er det lån en fornuftig pris. For et 350.000 kroner lån med 180 måneder løbetid, betaler du kun 6,1 procent i rente og har en ÅOP på 6,8 procent. Sammen lignet med et lån i de almindelige banker så ligger de ikke langt fra hinanden.

Et lån i de almindelige banker vil du cirka kunne gå til 4 procent i renter og er derfor kun et par procenter fra et lån fra Santander.Lånet fra Santander koster alligevel 3.000 kroner i månedlig ydelse (ca.) , så det er ikke alle som kan tage den mængde penge ud af deres økonomi og stadig have nok i budgettet til at kunne leve for.

God råd når du skal låne

Inden du skriver under på en låneaftale, så kan det være en god ide at undersøge markedet og se om det er muligt at få det ønskede lån billigere andre steder. Der kan være rigtig mange penge at spare og hvis man ikke har en bestemt grund til at få et lån i en bestemt bank eller online bank, så kan det være værd at undersøge markedet først.

En grund til man måske vil optage et lån i en bestemt bank kan eksempelvis være at man får et bedre bonus trin / fordels program i den bank ved at få samlet flere ting hos dem. Det kan være man kan få billigere forsikringer på grund af ens lån.

Dette er specielt gældende ved lån til hus, hvor man kommer op på et af de højeste konto trin i næsten alle banker. En anden ting man bør få gjort er at lave sig et budget, så man kan se hvor mange penge man har tilrådighed efter man har betalt de faste udgifter, så undgår man at bliver overrasket, hvis det skulle vise sig at man slet ikke har råd til det lån man har optaget og måske har brugt pengene.

Et budget er slet ikke svært at lave, det kan tage noget tid. I dit budget skal du tage alle dine faste udgifter og trække dem fra dine indtægter. Mad, slik og lignende er ikke en fast udgift når man laver budget til at vise rådigheds beløb, da det variere hvor meget man bruger, jeg kan dog anbefale at man tager det med alligevel , hvis budgettet kun er til en selv. Kender du egentligt dine rettigheder i banken som forbruger? Læs om alle dine rettigheder i banken som forbruger lige hér.

Tag et lån