Billige lån med lav rente

Hvis man skal låne nogle penge og gerne vil have billige lån med lav rente, skal man nok beregne nogen tid foran computeren, hvor man gennemgår de forskellige finansieringsselskabers hjemmesider.

For det er svært at finde lån med lav rente.

Men på den anden side, hvad er en lav rente, det er et meget individuelt spørgsmål.

Man skal nok ikke regne med at finde mange selskaber der kan tilbyde samme rentesats som i banken, specielt ikke hvis man er fordel+ kunde eller lignende.

Mange finansieringsselskaber reklamerer med lave renter, selvfølgelig for at trække nye kunder til, men ofte overser kunderne at der står at renten er fra 9%, det vil sige at du kan risikere at skulle betale en langt højere rente end hvad du havde forventet.

Kan man finde billige lån med lav rente på nettet

Ja det kan man godt. Man kan endda finde et lån der er helt uden renter, gebyrer og omkostninger. Nu skal du ikke glæde dig alt for meget, for det er kun et lille beløb man kan lån,så du skal ikke bestille billetter til langtbortistan, for det er der ikke penge til.

Det lån du kan få gratis, er et SMS lån, men det er kun nye kunder der kan få glæde at det tilbud. Hvor meget du kan låne afhænger i første omgang af din alder. Hvis du er 20 – 22 år, kan du kun låne 2.000 kr. gratis. Er du meller 23 – 80 år, kan du låne 4.000 kr. gratis. Lånet skal være betalt tilbage efter senest 30 fra lånedokumenter er underskrevet.

Men for at få det tilbud er der nogle få krav du skal opfylde ud over din alder:

  • Du skal være dansk statsborger.
  • Have NemID
  • Have en aktiv e-mail adresse.
  • Have dansk folkeregisteradresse som ikke må være beskyttet adresse.
  • Have dansk telefonnummer.
  • Have dansk bankkonto.
  • Og du må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret.

Opfylder du disse krav, er der mulighed for at få et gratis lån. Billigere kan det ikke gøres.

Et andet finansieringsselskab der tilbyder billige lån med lav rente er GE-MoneyBank. Hos dem er de to former for forbrugslån, privatlån og privatlån+.

Med et privatlån kan man låne fra 5.000 kr. og op til 200.000 kr. For dette lån er renten fra 9,95% og til 18,95%. Med et privatlån+ kan man låne fra 50.000 kr. og op til 250.000 kr. Rentesatsen på dette lån ligger fra 4,94% til 9,95%. Hvilken rente du kommer til at betale, afhænger af deres kreditvurdering af dig som kunde. Umiddelbart er der ingen krav til din alder m.m., dog skal du have en årsindtægt på minimum 240.000 kr før skat om året.

Andre finansieringsselskaber på nettet har stort set samme rentesats der svinger fra 9% til 20%. Også her er det kreditvurderingen af dig der afgør hvilken rente de kan tilbyde dig. For at finde det billigste lån, vil det være en fordel for dig at sende flere ansøgninger til forskellige finansieringsselskaber, gerne 4 – 5 stykker, og ud fra tilbuddene vælge det billigste. Du er ikke forpligtet til at tage imod tilbuddet, og det koster dig ikke noget at sige Nej Tak. Danske Bank har skrevet et par ord om den lave rente, det kan du læse meget mere om lidt hér.