Bør jeg låne penge til min rejse

Skal man ud og rejse men ikke har nok penge, så burde man nok slet ikke tage afsted. Men det er selvfølgelig dejligt at komme ud og opleve noget nyt, men med et dyrt online lån så kan oplevelsen måske godt glide lidt i baggrunden fordi man i lang tid efter skal betale dyre afdrag og have en stram økonomi. Det bedste vil være at man venter med den rejse indtil man har sparet sammen til både rejse og lommepenge. Skal man absolut afsted, bør man få et forbrugslån i banken, det vil være langt det billigste.

Men det er jo ikke alle der kan få et banklån, det skyldes ofte at indtægten er lige lille nok til at kunne rumme et afdrag på et lån og hele rådighedsbeløbet vil derved blive presset lidt for meget. Men desværre ser man så ofte, at når der er givet afslag i banken så søger folk om et lån på nettet. I grove træk kan man sige at alle har mulighed for et online lån, der er ikke de helt store krav til indtægten. Hos en del finansieringsselskaber skal man kun have omkring 100.000 kr om året før skat, og selv med den lille indtægt kan man låne 30 -40.000 kr.

Med et større online lån skal du være opmærksom på at du næsten kommer til at betale det dobbelte tilbage af hvad du oprindeligt lånte. Det er ikke sikkert at finansieringsselskabet har en høj rente på lånet, men udgifterne til gebyrer og diverse omkostninger er til gengæld meget høje så du ender med en ÅOP på omkring 28 – 30%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *