D:E:R lån

Desværre er D:E:R ikke et firma som fortæller ret meget omkring dem selv på deres egen side, og det er derfor meget sparsomt med oplysninger man kan finde omkring dem. Det er så heldigvis uden betydning, så længe deres vilkår for lånet er fair og deres kunder er tilfreds. Hvilket cirka 70% af deres kunder er.

Ingen du finder ud af hvilken form for lån du skal have hos D:E:R så skal du sætte dig ned og lave et budget, så du nemt kan se hvordan din økonomi ser ud nu og hvordan den vil se ud EFTER du har lån pengene fra D:E:R. Et budget kan kun anbefales at lave for enhver der låner, uanset om det er i ens bank eller om det er hos en online lånevirksomhed som D:E:R.

Alternativer:

D:E:R lån – de forskellige typer lån

D:E:R tilbyder flere forskellige låne typer som passer til de flestes behov. Nedenunder kan du se en liste med disse og hvad de er ”designet til”.

Fælles for begge låne typer er at løbetiden er der valgmuligheder på 24, 36, 48, 60, 72 måneder, hvor man selvfølgelig med en kort løbetid også betaler mere per måned tilbage på lånet.

Der er ingen krav til hvad man benytter pengene til med Quicklån eller med et lavrente lån.

QuickLån fra D:E:R

Renterne starter ved 30,0 procent og kan derfor kun anbefale at starte med at ansøge om et lavrente lån.

Man kan med et quickån fra D:E:R låne fra fra 5.000 til 25.000 kroner.
Månedlig ydelser fra 289 kroner til 1.420 kroner

Lavrente Lån fra D:E:R

Et lavrente lån hos D:E:R starter med en rente fra 9,9 procent og man kan låne beløber fra 5.000 kroner og op til 50.000 kroner.

Månedlige ydelse starter ved 256 kroner og går helt op til 2.479 kroner.
Lånet er det desværre ikke alle der ansøger som kan få og dem som ikke kan , vil kunne få tilbudt et QuickLån fra D:E:R, hvis de opfylder kravende for den type lån.

Andre lånetyper fra D:E:R

Udover de to hoved låne typer fra D:E:R så er der også den låne mulighed, at man låner til en bestemt genstand i deres ”online shop”. Denne er ikke inde under de to hovedgrupper, på grund af at du ikke kan bestemme hvad pengene skal bruges til, som du kan med hoved låne typerne, dog med undtagelse af du selvfølgelig selv vælger eksempelvis hvilken flad skærm, computer eller mobiltelefon du ønsker at købe i deres shop.

D:E:R tilbyder lån til de fleste elektroniske ting man har i hjemmet og derfor er der sikkert noget for enhver smag.

Selve låneansøgningen

ingen man ansøger om et lån er det vigigt at man sætter sig ind i hvad forskellen på de forskellige lånetyper hos D:E:R er. Når man kender forskellen an man også nemt vælge det rigtige lån g lave en låne beregning som helt sikkert vil vise en at lavrentelånet er bedre end quicklånet, derfor ansøg først om lavrente lånet inden Quicklånet.

Du bør se nærmere på lånometeret! Tjek det ud hér.