Er en RKI registrering en fordel

Om det er en fordel at være registreret som dårlig betaler, afhænger nok at hvordan man ser på det. Der findes nok ingen mennesker der klapper i deres hænder af glæde når de ender i registeret som dårlige betalere og der er nok heller ikke nogen der går rundt og fortæller andre folk at man er blevet registreret. Det er meget privat, måske også lidt flovet, så det beholder man for sig selv. Men ser man rigtigt på det, så er det faktisk en fordel at være registreret.

Fordelen er den, at så har man ingen chancer for at skabe yderligere gæld og få endnu større økonomiske problemer.

Hvis man skal låne penge i banken, købe på kredit eller optage et netlån, så er der meget få chancer for at det lykkes at få et lån, netop fordi man er registreret. Der er selvfølgelig også undtagelser. Nogle af de finansieringsselskaber man finder på nettet, er villige til at låne penge ud selvom man står registreret.

Man skal dog være opmærksom på at disse lån er meget dyre netop fordi finansieringsselskabet løber en meget stor risiko for at do også miste deres penge. Har man fundet et selskab der vil låne penge ud, så skal man ikke regne med at man kan få lov til at låne flere hundrede tusind kroner, men det vil være muligt at få et lån på mellem 25.000 – 50.000 kr. eller de helt små SMSlån på maksimum 6.000 kr.

Så jo, det er en fordel at være registreret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *