Gratis kviklån

Det at låne penge kan være en dyr affære, på grund af renter, gebyrer og diverse omkostninger. Men disse ”udgifter” kan man desværre ikke undgå når man låner penge – eller kan man?

Selv om det lyder for godt til at være sandt, så kan man faktisk godt få et lån helt uden at skulle betale renter, gebyrer og omkostninger.

Man skal dog ikke forvente at man kan låne så mange penge at man kan rejse en tur til Australien eller gå ud og købe en super god computer.

Det man kan få er et gratis kviklån på højst 4.000 kr. Men det er da også en slags penge, specielt hvis man mangler dem. Så vidt det vides er der kun 2 muligheder for at gratis kviklån.

Få et gratis kviklån hos Vivus

Vivus, der er et finansieringsselskab på nettet, tilbyder gratis kviklån til nye kunder. Man kan låne op til 4.000 kr. med en tilbagebetalingsfrist på 30 dage. Men det er nu ikke alle der kan få et gratis kviklån på 4.000 kr. Forklaringen er denne. Vivus låner kun penge ud til personer der er fyldt 20 år, men hvor meget du kan låne, afhænger af din alder. Som ny kunde mellem 20 og 22 år, kan du kun låne 2.000 kr.. Er du ny kunde mellem 23 og 80 år kan du låne 4.000 kr., så det er kun den aldersgruppe der kan få glæde af et ”gratis kviklån” på 4.000 kr.

Men det er ikke nok at have alderen for at kunne få et lån, der er visse andre enkle krav du skal kunne opfylde inden du kan bliver godkendt til et lån.

Du skal ud over din alder, være dansk statsborger, have dansk bankkonto, dansk folkeregisteradresse der ikke må være en beskyttet adresse, have en dansk bankkonto og dansk telefonnummer og have NemId. Er du registreret hos Experian (tidl. RKI) kan du ikke få et lån hos Vivus.

Hos Trustbuddy kan du også få et gratis kviklån

Trustbuddy er ikke finansieringsselskab, men en gruppe helt almindelige privatpersoner, der er villige til at låne helt fremmede mennesker nogle penge. Så det er en lidt anden form for kviklån. For at kunne benytte Trustboddy, skal man dog registrere sig som kunde. Trustbuddy tilbyder lån fra 500 kr. til 5.000 kr. De stiller selvfølgelig også nogle krav til deres kunder. Kravene er følgende: Du skal minimum være fyldt 20 år, være dansk statsborger og have NemId. Når du registrerer dig hos Trustbuddy kræves det at du har mobiltelefonnummer med et registreret abonnement i dit eget navn, og du skal have mulighed for at gå på netbank. Det er lidt andre krav en hvad man normalvis ser, men da det er person til person der låner penge ud, foregår det på en lidt anden måde.

Hos Trustbuddy kan man få gratis lån, hvis man betaler beløbet tilbage senest 14 dage efter at lånet er optaget. Du kan få gratis kviklån fra 500kr. – 5.000 kr. uanset om du er ny eller tidligere kunde. Trustbuddy tilbyder også lån på maksimum 5.000 kr. med en løbetid på 30 dage, hvor der er et oprettelsesgebyr fra 135 kr. – 370 kr., afhængig af lånets størrelse, dertil kommer der renter. En ny lov har gjort gratis sms lån lovlige. Læs artiklen hér.