Hvad er et minilån

Står du og mangler lidt penge til at betale en mindre uforudset regning eller vil du bare gerne have lidt flere penge mellem hænderne til den forestående weekend så prøver du helt sikkert at få et lille lån i banken men som vi ved er de jo ikke altid lige samarbejdsvillige, derfor retter du din opmærksomhed mod nettet hvor der er mange muligheder for at få et minilån.

Da det jo er et lille beløb du har brug for søger du selvfølgelig på et minilån og straks kommer der et meget stort antal hjemmesider op der tilbyder dig at låne penge. På disse sider vil du finde finansieringsselskaber der tilbyder dig helt op til 300.000,- kr. men det kan næppe kaldes for et minilån.

Navnet minilån er meget misvisende. Man forventer at finde lån der tilbyder at man højst kan låne 5 – 6.000,- kr. i lighed med de meget dyre SMSlån, men til en lidt lavere pris.

Men et minilån er nøjagtigt det samme som alle andre lån der bliver lanceret under forbrugslån, SMS lån, kviklån og så videre.

Du behøver derfor ikke kun at søge på minilån men kan vælge hvilket som helst lån der kan opfylde dine ønsker. Men lige meget hvilket lån du vælger skal du regne med at de er noget dyrere end et banklån, uanset hvilket navn lånet har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *