Kan pensionister låne penge

Det er ikke kun personer med en almindelig lønindtægt der kan have behov for at låne penge enten i banken eller via en af de mange finansieringsselskaber der findes på nettet. Førtidspensionister og folkepensionister kan have lige så stort et behov for et lån som andre mennesker. Men modsat lønmodtagere kan begge former for pensionister have lidt svært ved at få lov til at låne penge. I banken vil folkepensionister typisk blive spurgt om de ejer et hus hvor der er en friværdi, har de det kan de låne på baggrund af den.

Har folkepensionisten ikke et hus men bor til leje kan det godt være vanskeligt for dem at låne et større beløb, da banken beregner at de måske ikke kan nå at betale lånet tilbage i tide på grund af deres alder. Et lille lån kan som regel bevilliges.

Hvis man er førtidspensionist vil man få stillet samme spørgsmål om eget hus og friværdi, men da førtidspensionister som regel er noget yngre har de ofte heller ikke særlig stor friværdi i eget hus. Bor de til leje kan et mindre lån måske blive bevilliget de de har en del år at betale tilbage i. Er det et større lån skal man nok være god til at tale sin sag.

Folkepensionister og førtidspensionister kan lige som alle andre søge om lån på nettet, men her vil det heller ikke blive let. En stor del af finansieringsselskaberne har den regel at de ikke låner penge ud til personer på offentlig ydelse og det gælder også for folke- og førtidspensionister.

Men man skal ikke opgive med det samme, du skal være forberedt på at læse en del annoncer igennem, men det kan lade sig gøre at låne penge på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *