Lån for 19 årige

Det kan være svært, at finde nogle der vil låne én penge hvis man er 19 år og ikke ejer noget, man kan sætte sikkerhed i. De fleste banker vil smække kassen i med det samme, så der er der ikke meget, at hente. Det vil dog ofte være smartest, at starte med, at snakke med banken for måske er man heldig.

Der findes også nogle der tilbyder lån penge under 25 år uden, at stille sikkerhed. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at man kan foretage et lån som 19 årig. For mange af disse steder vil stadig gerne have, at man er 21 år eller ældre. Problemet er at der er alt for stor usikkerhed ved, at foretage lån til 19 årige og derfor vælge mange, at lade være.

Lån under 20 år

Der findes dog nogle få udbydere der tilbyder, at man kan foretage et lån som 19 årig. Der vil normalt ikke være tale om, at man kan låne mange penge og der vil blive pålagt en høj rente. Så hvis man foretager et lån 19 år gammel skal man forberede sig på, at det kommer til, at koste.

Man skal derfor gøre op med sig selv om det er det rigtige, at gøre, at foretage et lån 19 år gammel. Hvis det ikke er meget nødvendigt, at man får fat i pengene, er det måske bedre, at spare andre steder. Hvis der ikke er andre muligheder end, at foretage et lån er det meget vigtigt, at man får betalt det hurtigt tilbage. Desto længere tid der går, desto dyre vil ens lån også blive.

Pas på dit lån 19 år

Hvis man ikke får betalt sit lån tilbage risikerer man, at blive skrevet i RKI og blive erklæret personlig konkurs, hvilket betyder, at man kan risikere, at skulle sælge alt hvad man ejer.