Lån for 20 årige

Bare fordi man kun er 20 år gammel kan man sagens få brug for et lån. Mange er flyttet hjemmefra og der kan dukke uforudsete udgifter op. De fleste vil måske prøve, at låne fra forældre eller anden familie, men det er langtfra alle der har denne mulighed. Så kan det pludselig godt virke lidt uoverskueligt. For banken vil heller ikke altid være til, at snakke med hvis man kun er 20 år gammel og så er gode råd dyre.

Hvis ikke man vil risikere, at ende i RKI, som dårlig betaler og måske også, værste tilfælde at blive erklæret insolvent, bør man betale sine regninger. Derfor skal man have fat i pengene også selvom, der ikke er mange der er interesseret i, at låne penge til én på kun 20 år.

Få et lån 20 år gammel

Der findes heldigvis nogle, der gerne vil give et lån, selvom man er 20 år. Der er nemlig flere udbydere af såkaldte minilån, der gerne foretager lån til personer på 20 år. Disse lån er dog også kendt for, at have forholdsvis høje renter i forhold til mange andre lån og for nogle af lånene er dette også rigtig. Til gengæld er de lette, at få og hvis man sørger for, at betale dem tilbage hurtigt, burde det ikke være et problem.

Vi har her fundet 6 steder hvor man kan få et lån 20 år gammel. Det er forskelligt hvor meget man kan låne og hvilke krav, der er til én. Man bør derfor bruge lidt tid på, at finde den, der passer til én allerbedst.

Lån 20 år gammel hos Selene Finans

Selene Finans tilbyder, at man let kan få et lån på imellem 3.000 til 50.000 kroner. Man vil få svar indenfor 15 minutter efter man har sendt ansøgningen om man får lånet eller ej. Der er intet krav om, at man skal stille sikkerhed. Men det er et krav, at man skal have en fast indtægt og være bosiddende i Danmark. Desuden må man ikke være registrerede i RKI.

LEASY

Der er også mulighed for, at man kan låne sine penge hos LEASY. LEASY tilbyder små lån, på imellem 5.000 og 25.000 kroner. Det er et krav, at man er fyldt 20 år for, at låne penge hos LEASY og man skal have en fast indtægt. LEASY tillader ligesom mange andre låneudbydere ikke, at folk der er registrerede i RKI kan låne penge hos dem.

DER

DER er en anden udbyder, der også tilbyder lån til personer der er 20 år. Man kan låne imellem 5.000 og 25.000 kroner. Man skal have en indtægt og må ikke være registrerede i RKI, hvis man gerne vil låne penge hos DER.

Sådan vælger du det rigtige lån

Det kan være svært, at gennemskue hvilket lån man skal foretage. Det er dog vigtigt, at man ikke bare vælger det første og bedste, men bruger lidt tid på, at undersøge de forskellige lån.

Det vigtige er, at finde et lån, der ikke bliver for dyrt. Hvis man kun er 20 år gammel er det vigtigt, at man hurtigt får betalt sit lån tilbage, så man ikke skal være i gæld resten af sit liv. Mange af dem, der tilbyder, at man kan få et lån 20 år gammel uden, at stille sikkerhed har normalt også en høj rente. Derfor er det vigtigt, at man får betalt lånet hurtigt tilbage.

Hvis man vælger, at foretage et lån 20 år gammel. Skal man allerede når man foretager lånet havde regnet de samlede omkostninger ud og besluttet hvordan man vil betale lånet tilbage. Hvis man ikke kan overskue hvordan man betaler lånet tilbage, bør man ikke foretage det.

Et minilån kan være udmærket, hvis man står og mangler lidt penge akut, men det er meget vigtigt, at man er påpasselig, når man tager et lån 20 år.