Lav et budget før du låner penge

En hel del mennesker har ikke lavet et budget for deres husholdning og de føler måske heller ikke at det er nødvendigt. De har hvad de skal bruge til at dække deres udgifter og når måneden er gået og der er ingen eller kun meget lidt tilbage. Rigtig mange har det fint med at leve på den måde og kommer sjældent i økonomiske vanskeligheder. Kommer der en lille ekstra regning klare de som regel også den ved at spare på indkøbene.

Men for disse personer kan det let gå galt hvis de pludselig er nød til at lave et mindre lån. De mener sagtens at de kan undvære nogle hundrede kroner om måneden uden at det giver nogle problemer.

Problemet opstår først når de fortsætter med bruge deres penge som altid, og sidst på måneden vil de mangle penge. Når der så skal betales licens, forsikringer eller andet skal de pludselig til at skære meget ned på deres forbrug, og det kan være svært.

Derfor et det meget vigtig at få lavet et budget så man helt nøjagtigt ved hvor mange penge der er til rådighed når udgifterne er trukket fra. Først der er man rustet til at tage et lån, da man er helt sikker på hvad man råd til at låne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *