Leasy lån

Når man hører navnet Leasy, er der nok ingen der er i tvivl om hvad det er. Alle kender til reklamerne med Peter der kommer og installerer og han kører ikke igen før det virker.

Leasy står nok for alle som det sted hvor man kan købe hvidevarer, tv, computer, telefoner og kamera på afbetaling. Rigtig mange har også benyttet sig af at man i fred og ro hjemme i stuen kan udvælge det eller de produkter man ønsker, og så betale et fast afdrag hver måned.

Men mange er ikke klar over at Leasy er andet end hvidevarer m.m. Leasy er også et finansieringsselskab, hvor du kan låne penge til andet en køb af produkter hos Leasy. Med et Leasy lån kan du låne penge til et nyt køkken, en rejse til Spanien eller indskud til en lejlighed. Du må bruge pengene helt som som vil, Leasy stiller ingen spørgsmål om hvad de skal bruges til. Leasy lån tilbyder to forskellige former for lån, et lavrente lån og et kontant lån.

Leasy lån med lav rente

Et Leasy lavrente lån har ikke en fast lav rente, men starter på 9,9% og slutter ved 16,9%. Hvilken rente du som kunde kommer til at betale, afhænger af hvilken kreditvurderingen af dig, Leasy kommer frem til. Du har mulighed for at få et lån på højst 50.000 kr. Der er ikke en fast løbetid på lånet, så du kan selv vælge hvor lang løbetid du vil have på lånet, dog inden for tidsfristen på 72 måneder.

Hvis vi tager et eksempel, hvor du vil låne 25.000 kr. med en løbetid på 60 måneder. Renten er som beskrevet, individuel. ÅOP, hvilket er den faktiske pris for lånet inklusiv alle renter, gebyrer, omkostninger og oprettelsesgebyr, vil ligge mellem 13,62% og 21,10%. Dit månedlige afdrag vil være minimum ca. 560 kr.

Du vil, efter at lånet er betalt tilbage, have indbetalt i alt minimum 34.000 kr.

Leasy lån – kontantlån

Et Leasy kontantlån har en fast rente på 26,08%, uanset hvilken kreditvurdering af dig Leasy er kommet frem til. ÅOP er også fast, for dette lån er den på 30,95%. Med et kontantlån har du også mulighed for at vælge lånets løbetid indenfor en periode på 72 måneder.

Et eksempel på et kontantlån: Du låner 25.000 kr. med en løbetid på 60 måneder. Dit afdrag hver måned vil være ca. 770 kr. Med kontantlån vil du have indbetalt i alt ca. 46.000 kr.

Så umiddelbart kan det bedst betale sig for dig at få et Leasy lån med lav rente. Det sker dog at Leasy tilbyde dig et kontantlån, hvis deres kreditvurdering af dig ikke passer til et lavrente lån.

Krav der skal opfyldes for at få er Leasy lån

For at få et Leasy lån, enten et lavrente lån eller kontantlån, skal du være fyldt minimum 20 år. Du skal kunne dokumentere din indtægt med en lønseddel og du må ikke være registreret i Experian (tidl. RKI).

Er du selvstændig erhvervsdrivende skal din indtægt kunne dokumenteres via seneste årsopgørelse og årsregnskab.

På selve ansøgningen bliver du også spurgt om bl.a. din civilstatus, boligforhold, beskæftigelse, medlemskab af a-kasse, antal biler og hjemmeboende børn. Disse oplysninger bliver brugt som en helhed i din kreditvurdering, og bliver behandlet med stor fortrolighed.

Bor du i et hus så kan du læse mere om økonomien som husejer hér.