Minilån

– er for næsten alle

Minilån er små hurtige lån, man kan tage. Oftest er der ikke brug for, at man sætter stort sikkerhed og heller ikke altid et krav, at man ikke er optaget i RKI.

Minilån er små forbrugslån man kan tage, hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden. Det kan også være, at der kommer en stor engangsudgift, som man ikke havde regnet med. Minilån er også kendt for ofte, at have en forholdsvis høj rente og er derfor tænkt, som lån der skal betales hurtigt tilbage.

Derfor skal du tage et minilån

Der er masser af danskere, der løbende foretager et minilån. Det er dog vigtigt, at man kun foretager et minilån, hvis man virkelig har brug for pengene. Det er nemlig dyrt, at betale minilån tilbage og derfor bør man på forhånd være sikker på, at man vil have mulighed for, at betale lånet tilbage.

Hvis man er sikker på, at man har mulighed for, at betale lånet tilbage, kan minilån også være gode. Det er en god måde, at låne lidt penge, hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden. Det er normalt dyre end, at låne i banken, men det er normalt meget lettere når det kun er et lille beløb, man skal låne.

Det skal du være opmærksom angående minilån

Det er rigtig vigtigt, at man læser betingelserne igennem, når du foretager et minilån. Man skal kende de samlede omkostninger på lånet, allerede når man tager det. Det skal man også gøre for, at kunne sikre sig, at man betaler det tilbage hurtigt.

Det er en god ide, at undersøge de samlede omkostninger på flere forskellige minilån. Så man kan finde det minilån, der er billigst for én selv. Det er et lovkrav, at udbydere af minilån skal oplyse de samlede omkostninger, så det burde ikke være svært, at finde dette tal.

Minilån for personer under 21 år

Alle kan få behov for, at låne penge også selvom man er ung. Problemer er bare, at det er de færreste banker, der er interesseret i, at låne penge ud til personer under 21 år. Der findes så heldigvis minilån man kan foretage, hvis man skal bruge pengene. Det er langtfra alle udbydere af minilån, der vil låne ud til personer under 21 år. Men det er muligt, at finde udbydere af minilån, der gerne vil. Man skal dog forberede sig på, at man kommer til, at betale en lidt højere rente end andre og derfor skal man kun foretage lånet, hvis man virkelig har brug for pengene.

Kun et minilån af gangen

Der hvor rigtig mange kommer galt af sted er, hvis man foretager mere end et minilån af gangen. Problemer et, at renten er så høj på disse lån, at det kan blive svært, at få betalt lånene tilbage, hvis man har flere på én gang.

Nogle bliver til sidst tvunget til, at foretage nye minilån for, at betale af på de gamle og så er det pludselig en ond spiral, man er inde i. Man bør derfor aldrig have flere minilån, end man kan betale tilbage.