Pengeautomaten lån

Få et lån på Pengeautomaten

Synes du at din bank er blevet lidt for tung at danse med? Du har været kunde hos dem gennem lang tid, men de kan slet ikke se dit behov for at få et lån der kan opfylde dine ønsker.

Hænger de sig for meget i budget og rådighedsbeløb, så lån penge hvor du slipper for disse besværligheder. Få et online lån hos pengeautomaten, det nok vil kunne opfylde de fleste af dine ønsker.

Alternativer:

Pengeautomaten tilbyder forbrugslån, du kan bruge som du vil. Uanset om lånet skal bruges til bil, rejse, bolig eller noget helt andet, så vil du ikke på noget tidspunkt blive spurgt om hvad du skal bruge lånet til og du skal heller ikke stille sikkerhed for pengene. Når du søger om lån hos pengeautomaten, har du mulighed for at kunne låne helt op til 300.000 kr.

Hvad koster et lån hos Pengeautomaten

Der er ikke en fast pris på lån hos Pengeautomaten. Renten bliver fastsat ud fra en kreditvurdering af hver enkelt kunde, så jo bedre din kreditværdighed bliver jo mindre rente skal du betale. Den laveste rentesats man kan komme til at betle ligger omkring 5% og den højeste er ca. 17%. ÅOP , hvilket betyder årlige omkostninger i procent, er den reelle pris på lånet og den ligger fra omkring 5% til omkring 30%. Du kan selv vælge over lang tid du vil afdrage på lånet, dog højst 144 måneder.

Låneeksempel fra Pengeautomaten, september 2014:

Du låne 40.000 kr. og vælger en løbetid på 60 måneder. Dit afdrag bliver ca. 1.000 kr. per måned.

Dine omkostninger bliver ca. 19.500 kr. for hele perioden. Beløb der skal betales tilbage er ca. 60.000 kr. Debitorrenten, der er variabel, er pt. 17,1%, ÅOP er 19%.

Ovennævnte er ikke ensbetydende med at det er de beløb du kommer til at betale, det afhænger igen af din kreditværdighed.

Hvilke krav skal opfyldes hos Pengeautomaten

Pengeautomaten har som alle andre finansieringsselskaber, krav til sine kunder der skal opfyldes inden de kan gøre sig forhåbninger om at få et lån. Kravene er dog ikke særligt høje, langt de fleste har mulighed for at opfylde dem.

De har som sådan ikke et krav til din alder, du skal bare være fyldt 18 år. For at få et lån, kræves det at du har en fast indtægt, enten som fast arbejde, pension eller efterløn. Husstandsindkomsten skal være på minimum 225.000 kr. Du må ikke være registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Du skal have bopæl i Danmark, her adskiller Pengeautomaten sig dog fra langt de fleste andre finansieringsselskaber, da de også yder lån til personer der på Grønland og Færøerne.

Når du herefter beslutter dig for at søge om et lån, vil du efter ca. 15 minutter få besked om du er blevet godkendt til lånet. Når selve lånedokumentet er underskrevet og sendt retur til Pengeautomaten, vil du normalvis have pengene på kontoen efter 4 hverdage.

Du bør nok lige huske på, at selvom du kan låne et pænt stort beløb, er det vigtigt at du ikke låner mere end hvad du reelt har behov for. Lånet er dyrere end et banklån, og det vil være ærgeligt hvis du kommer i en situation hvor du ikke kan betale afdraget, og måske til sidst ender i Experian p.g.a. manglende betaling. Står du først registreret, bliver det stort set umuligt for dig at få et lån eller købe kredit og sagen kan ende i fogedretten med yderligere omkostninger for dig.

Lav fit budget med en budget skabelon! Prøv set hér.