Quick lån

Små hurtige lån er blevet rigtig populære.

Det smarte ved quick lån er, at det er små lån man kan tage hvis man står og mangler lidt penge og skal bruge dem hurtigt.

Det kan godt være svært, at snakke med banken hvis man står og mangler lidt penge, som skal bruges hurtigt. Så er det ofte en fordel, at overveje andre muligheder.

Det kan være, at man har fundet et par nye sko man bare må eje eller der kommer en regning man ikke havde regnet med og først har råd til, at betale måneden efter.

Så er det smart, at kunne foretage et quick lån og få pengene med det samme.

Sådan fungerer et quick lån

Der er selvfølgelig lidt forskel på hvordan de forskellige quick lån fungere alt efter hvilket man vælger. Men oftest er det nogenlunde den samme fremgangsmåde. Det starter med, at man ansøger om lånet. Når man ansøger om lånet skal man også tilkendegive hvor stort et beløb man vil låne og ofte også over hvor lang tid man vil betale lånet tilbage. Selve ansøgningen skal normalt udfyldes på internettet og så får man besked indenfor ganske få dage. Hvis man bliver godkendt vil penge blive overført til ens konto indenfor ganske få dage.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man bagefter sørger for, at få betalt af på sit quick lån. Ellers vil der ofte komme endnu flere renter på lånet og det kan ende med, at blive rigtig dyrt.

Fordele og ulemper ved quick lån

Ligesom så mange andre ting er der både fordele og ulemper ved quick lån. Fordelen ved quick lån er helt klart, at det er nemt. Det kræver ikke meget tid, at ansøge om et quick lån og man vil normalt have pengene hurtigt. Én anden fordel ved quick lån er også, at der ikke er behov for, at man stiller sikkerhed. Det betyder, at man kan få quick lånet selvom man ikke har et hus med friværdi eller andet, at stille sikkerhed i. Ulempen ved quick lån er dog, at renten ofte er noget højere end på andre lån. Eftersom der ikke skal stilles sikkerhed løber udbyderen en større risiko og kræver derfor også en højere rente.

Quick lån via SMS

Der er også mulighed for, at man kan få et quick lån via SMS. Så bliver det bare næsten ikke lettere. Det er ofte kun et meget lille beløb man kan låne via SMS (under 5.000 kroner), men det er ufatteligt let og så kan man gøre det på farten. Det vil sige, at man ikke nødvendigvis skal være hjemme for, at kunne få et lån. Alt man skal gøre bruge er én mobiltelefon.