Santander privatlån

Et privatlån hos Santandar er ikke for alle, der er nemlig nogle forholdvis store krav til at kunne optage et lån hos Santander, de krav kan du læse lidt mere om her. Første krav er at du ikke er registeret i RKI og du skal heller ikke skylde penge til det offentlige, hvilket ikke er unormalt.

De næste punkter er nok der mange falder fra når de ansøger om lån hos Santander.

Man må ikke have udlæg i bil(er) eller ejendom som der er tilknyttet hustanden. Udover dette skal man have en indtægt på 18.000 kroner før skat som enlig forsørger, som ikke enlig forsøger skal man have en samlet indtægt på 35.000 før skat.

Alternativer:

Hvis man ikke nu er faldt for ens af deres regler, så er der gode muligheder for at optage et lån hos Santander.
Santander skriver selv på deres side at de har en konkurrencedygtig rente og når man ser på de tal de kommer med, så er renten heller ikke helt dårlig.

Man kan låne fra 10.000 til 350.000 hos Santander, renten svinger mellem 6,1% og 10,4% – ÅOP’en svinger fra 6,8% til 27,4%. Så når de skriver at de har en konkurrencedygtig rente, passer det også. Der er nemlig ikke ret mange steder man kan få renter på omkring 6%, hvor der ikke er krav om at du skal bruge pengene til eksempelvis bil eller huskøb. Ansøgningen til et lån foregår på deres hjemmeside og alt du skal bruge et dit NemID for at ansøge. Ansøgningen er ikke bindende så selv hvis man fortryder efter man har sendt den, så kan ma n sagtens det.

Svartiden på en ansøgning står der desværre ikke så meget om på deres side, så om man skal vente et par timer eller et par dage før man får svar på sin ansøgning er uvist. Men skulle man have spørgsmål kan man altid ringe til dem på hverdage.

Santander privatlån – Men hvem er Santander

Santander er ikke et af de virksomheder man høre mest om, ikke ret mange har hørt om dem. Dette skyldes at de ikke har eksisteret så længe, i Danmark. Selve firmaet bag Santander eksisteret længe, firmaet hedder Grupo Santander og havde i 2007 150 års fødselsdag, dette gør Santander og deres selskaber til nogle af de ældste banker i nogle lande.

I 2014 var Santander i gang med at opkøbe flere kendte banker som blandt andet GE Money Bank AB i Danmark , Norde og Sverige. Over flere omgange er Santander blevet udnævnt som Vesteuropas bedste bank , seneste i 2012 , hvor de blev kåret til Best Global Bank af magasinet EuroMoney.

Santander er en online bank, hvilket også betyder at man udover at kunne låne til bil, motorcykel, campignvogn, og en masse andet kan opspare penge hos dem , på højrenter kontoer fra 1,10% til 1,75%.

I dag Danmarks største udbyder af lån til bilkøb og en del af deres indtægt stammer via låne og leasing løsninger ved aftalerne hos bilforhandlere. Så har man købt bil efter 2007, kender man dem måske. Santander har på nuværende tidspunkt (2014) 90 medarbejdere og har kontor i Hvidovre. Det er vigtigt at du husker at spare op. Læs nogle råd om dette hér.