SMS kviklån

– en smart og stærk løsning

Hvad får man, når man blander et sms lån med et kviklån? Et sms kviklån, naturligvis, og det er en hamrende smart konstruktion!

Kloge låneudbydere har valgt at kombinere to af de mest populære låneformer til én samlet løsning. Hvorfor dette ikke er blevet gjort før, skal vi ikke kunne svare på, men vi er i hvert fald glade for at kunne præsentere sms kviklån som en reel mulighed, næste gang du søger et hurtigt lån over mobiltelefon.

Hvad er et sms kviklån?

Et sms kviklån er, i al sin enkelthed, et kviklån du kan optage over sms. Processen er som følger: Du sender en sms til lånefirmaet med ønsket lånebeløb, hvor lang tid du gerne vil betale tilbage over, kontooplysninger til din NemKonto og en smule ekstra info. Herefter skal du med en ekstra sms og eventuelt en e-mail bekræfte, at det rent faktisk er dig, der vil have et sms kviklån – og en dag eller to senere står pengene klar til brug på din konto!

Den traditionelle definition på et kviklån er et hurtigt forbrugslån optaget over nettet til en værdi på over 5.000kr og under 50.000kr. Derfor er definitionen på et sms kviklån altså et lån optaget over din smartphone eller almindelige mobiltelefon ved hjælp af sms på samme beløbsgrænse.

Hvem kan så bruge et sms kviklån?

De små og hurtige sms lån har gennem tiden mest været brugt til at klare små og uforudsete udgifter i et hverdagsbudget. Er generatoren stået af bilen på en vej til Tyskland, eller virker køleskabet pludseligt ikke just afkølende længere, kan det være svært at grave flere tusinde kroner op som sådan. Her hjælper et sms kviklån i og med, at pengene bliver tilgængelige med det samme, og det er muligt at tilbagebetale dem over et par måneder i mere spiselige bidder.

Et sms kviklån kan nemlig benyttes præcis efter behov. I modsætning til et mere alment banklån, der typisk er bundet sammen med købet af et hus, en investering eller lignende, er et sms kviklån et forbrugslån, der kan benyttes på alt mellem himmel og jord. Og lidt til.

Det tager ofte meget få timer at få svar på ansøgningen til et sms kviklån, hvilket også har været medvirkende til at udbrede låneformens store succes. Slut er det med at vente i uger på at få at vide om man er accepteret eller ej – send en sms som et led i ansøgningen om et sms kviklån og få klarhed over din økonomiske situation bare en time eller to senere, såfremt du da har ansøgt i dagtimerne.

SMS kviklån er en ny opfindelse

De smarte sms kviklån er blevet opfundet i løbet af 2011 og er derfor en helt ny opfindelse. Før denne tid havde vi naturligvis både sms lån og kviklån isoleret for sig selv, men det var ikke muligt på dette tidspunkt at låne som store beløb, som der her rent faktisk er mulighed for. Ville du låne 500kr kunne dette lade sig gøre ved hjælp af mobiltelefonen, men der er immervæk et stykke vej til de 25.000kr det eksempelvis er muligt at hive ind på kontoen med et sms kviklån.

Men selvom sms kviklån som opfindelse kun har få måneder på bagen, er låneformen allerede blevet accepteret og anvendt bredt i den danske befolkning. At ansøge ved hjælp af en kort sms eller to er uden tvivl nemmere end at sidde i timevis foran computeren og have århundredets slåskamp med et dårligt ansøgningsskema derpå – vi lyver ikke, når vi påstår, at det bedste fra to verdener bliver blandet med et sms kviklån!