SMS lån i dag

Hvem siger det skal være besværligt, at låne penge? Med SMS lån er det lettere end nogensinde før, at låne penge. De fleste SMS lån er på beskedne beløb, men de kan være fine, hvis man bare skal bruge et lille beløb.

Der er ingen tvivl om, at SMS lån er kommet for, at blive. De er lette og de fleste er i dag udstyret med en mobiltelefon, så de har mulighed for, at foretage et SMS lån. SMS lån er heller ikke nødvendigvis dyre, end andre kviklån, selvom det er en overbevisning mange ellers har. Det er selvfølgelig altid vigtigt, at man tjekker omkostningerne ved et lån inden man foretager det, men normalt vil man se, at SMS lån er ligeså billige, som andre små hurtige lån.

SMS lån er selvfølgelig dyre, end de lån man kan få i banken. Men meningen med SMS lån er heller ikke, at de skal være billigere, end disse. Meningen med SMSlån er, at det skal være et lille og meget hurtigt lån man kan tage, hvis man bare har brug for lidt penge hurtigt og man regner med, at kunne betale tilbage hurtigt.

Udbydere af SMS lån

Der findes i dag mange udbydere af kviklån og mange af disse tilbyder også SMSlån. Det kan være svært, at vælge hvem man skal foretage et lån igennem. Det er vigtigt, at man selv sørger for, at undersøge de forskellige låneudbydere, så man får det lån der passer én bedst.

Her får du alligevel 2 eksempler på låneudbydere, der har valgt, at fokusere på små SMSlån. Begge kunne være udmærket udbydere, hvis man overvejer, at foretage et SMS lån. Det er dog vigtigt, at man undersøger tingene ordentligt, inden man foretager lånet.

Ferratum SMS lån

Ferratum tilbyder små SMS lån i størrelsesorden 500-6.000 kroner. Hvis man gerne vil prøve hvordan et SMS lån fra Ferratum virker kan nye lånere låne 500 kroner gratis. De fleste kan låne hos Ferratum, da der ikke er særlig mange krav for, at kunne foretage et lån. Man skal bare have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være registrerede i RKI og være fyldt 21 år.