Vivus lån

– information

Vivus er et af de nyere selskaber på det danske marked der udlåner penge til privat personer, men selskabet bag Vivus hedder 4finance har eksisteret i flere år og har udlånt millioner af kroner til flere millioner mennesker i en lang række lande i hele verdenen.

Den danske afdeling af selskabet samarbejder med flere store virksomheder, herunder Experian og debitor registeret, som begge er databaser med informationer om dårlige betalere. Vivus tilbyder gratis lån til deres nye kunder, op til 4.000 kroner første gang. Der er ingen gebyrer og ingen renter, det er helt gratis første lån, alt man skal betale tilbage er selve lånet på 4.000.

Alternativer

Vivus lån – Brugeroplevelsen

Vivus sætter deres brugeroplevelse højt og derfor er alle deres systemet og processer optimeret til at give deres brugere / kunder en god oplevelse, helt fra starten. Derfor kan du allerede på forsiden af deres hjemmeside, se hvor meget et lån koster i renter, gebyrer, hvad ÅOP’en er og hvornår det skal betales tilbage med store fine bogstaver.

Vivus lån – Sådan ansøger du

Når du vil ansøge om et lån hos Vivus, så er det hurtigt for som allerede nævnt er brugeroplevelsen i top. Man starter med at vælge om man er ny kunde eller om man allerede er kunde hos dem. Derefter vælger man lånebeløbet, fra 100 til 7.000 kroner. Er det dit første lån kan du maksimalt låne 4.000 kroner, da man ikke kan låne det maksimale beløb af 7.000 kroner før man har lånt hos dem nogle gange. Disse trin kan du se om længere nede i artiklen.


Efter man har valgt beløbet, skal man nu vælge løbetiden. Som ny kunde vil man kunne sætte 30 dage uden at renten ændre sig, da man ikke kan låne mere end 4.000 kroner og lån op til 4.000 er gratis første gang. Som allerede kunde, vil man se at renten svinger en hel del.

Til slut skal man så indtaste sine oplysninger, også CPR nummer, ens faste udgifter (lav gerne et budget så du kan se præcis hvad du har af faste udgifter) og ens løn. Så skal de også bruge nogle oplysninger til kontoen så du kan logge ind senere og man skal til slut bekræfte oplysningerne og godkende deres betingelser.

Sidste del er at underskrive låneansøgningen med NemId og så vente på om man kan blive godkendt til lånet, dette tager som regel ikke ret lang tid.

Vivus lån – Låne trin

Vivus har nogle forskellige trin som gør at man kan låne mere, man kommer automatisk op på næste trin når man låne hos Vivus og trinet skifter ved hvert lån.

  • Trin 1 / første lån: Ingen renter eller gebyrer. Maksimum beløb: 4.000 kr.
  • Trin 2: Lån op til 5.000 kroner.
  • Trin 3: Lån op til 6.000 kroner.
  • Trin 4: Lån maksimum beløbet af 7.000 kroner.

Renten på hvert trin forbliver den samme, hvis du vælger samme beløb på hvert trin, så du skal ikke frygte at du betaler for meget i rente ved at være ny kunde, da det er samme rente for alle kunderne. Læs mere om Vivus på Trustpilot her: https://www.trustpilot.dk/review/www.vivus.dk