Ferratum lån

Ferratum startede i 2005 og var det første firma i EU der tilbød SMS lån.

Siden 2005 har Ferratum udviklet sig fra at være en helt ny virksomhed til at være en af de store spillere på markedet for lån.

I 2009 åbnede Ferratum en afdeling i danmark for personer i alderen 23 til 75 år og er derfor næsten for alle aldre.

Ferratum har omkring 200 ansatte med forskellige kompetencer.

Alternativer:

Ferratum tilbude udelukkende det man kalder mikro lån, sms lån eller kviklån og man kan derfor ikke benytte deres service til at låne 300.000 kroner, da deres maksimum er 6.000 kroner.

Ferratum lån – Hvad tilbyder de

Kort fortalt tilbyder de små lån med kort løbetid. Løbetiden er fra 15 dage for det helt små lån og op til 45 dage for de lån over 3.000 kroner.

Alle lån optaget os Ferratum kræver at man har en mobil telefon, da man skal indtaste en pinkode ved lån.
Du vil som kunde ikke blive spurgt om hvad du skal bruge pengene til, du skal heller ikke stille sikkerhed i hverken hus, bil eller båd.

Ansøgnings processen er super nem, enten via SMS eller direkte på deres hjemmeside Ferratum.dk og du får udbetalt (efter godkendelse) indenfor 1 bank dag.

Længere nede vil du kunne se priserne hos Ferratum, men inden du ser dem så er det værd at vide at de gør meget for at undgå deres kune ender i den situation at de ikke kan betale. De anbefaler at man læser deres ”guide” med flere punkter som de mener der er vigtige at læse.

Hvad koster et lån hos Ferratum

Fordi der er så mange forskellige kombinationer for et lån hos dem, så er priserne også meget forskellige, derfor vises der her kun det billigste lån og det dyreste lån.

Måden et billigt og dyrt lån ses er ved at se på ÅOP’en , jo højere desto dyrere er lånet. Derfor er det her det højeste lån som er det billigste. Det billigste lån er et 6000 kroners lån med en løbetid på 45 dage. Omkostningerne for at låne 6000 kroner er samlet helt oppe på 2100 kroner og selvom det er deres billigste lån, så er det en stor del af det samlede lånebeløb man kommer til at betale i renter og gebyrer for lånet. Renten på 6.000 kroner er på 33,33 procent i løbetiden, men ÅOP’en er helt oppe på 1040,6 procent, hvilket er derfor man kommer til at betale 8100 kroner tilbage for at låne 6000 kroner. Det dyreste lån er så det hvor man låner lidt.

15 dages løbetid og et lånebeløb på 500 kroner. Renten er angivet som 0 procent for dette lån, men det er alligevel omkostninger forbundet med lånet. Ved tilbagebetaling skal man betale 600 kroner for at låne 500 kroner. Det er selvfølgelig ikke meget der skal betales tilbage, men set med ÅOP’en så er den helt oppe på 8347,8 procent, fordi det er så kort løbetid og derfor en forholdsvis høj udgift, så er den voldsom. Der er dog ingen af de der lån man skal holde sig fra, hvis man bare er sikker på at man kan betale det tilbage på aftalte dag. Det offentlige kan også hjælpe dig med ansøgninger til lån, hvis du har en bolig. Læs mere om dét her.