Lån for 18 årige

Der er desværre ikke mange banker der vil låne penge til 18 årige. Der er alt for stor en risiko forbundet med sådanne lån til, at man vil foretage sådan et lån. Man kan dog sagens komme i en situation hvor man har brug for et lån 18 år gammel.

Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Så er gode råd dyre, for hvor går man så hen? Man behøver faktisk ikke bevæge sig for man kan sætte sig ned ved computeren og søge efter ”lån penge 18 år”. Så vil der pludselig åbne sig en hel verden af udbydere der tilbyder, at man kan få et lån som 18 årig.

Mange af dem vil ligefrem reklamere med noget i stil med lån penge 18 år gammel uden, at stille sikkerhed.

Kun få tilbyder lån 18 år

Der er efterhånden kommet rigtig mange der tilbyder lån under 25 år gammel, det er dog alligevel kun en brøkdel af disse der tilbyder lån som 18 årig. Men hvis man som beskrevet tidligere laver et par søgninger på noget alla ”18 år lån”, vil der alligevel være nogle muligheder.

Hvis man vælger nogle af alle disse hurtig lån til personer på 18 år skal man også være god til, at sammenligne priser. Det er nemlig meget forskelligt hvor meget man skal betale tilbage. Det er vigtigt at man specielt har fokus på de samlede omkostninger og hvor længe man har til, at betale sig lån tilbage. Det er meget vigtigt, at man får det betalt tilbage i tide. For ellers vil renterne normalt have gjort det umuligt, at betale lånet tilbage.

Hvis man allerede er registreret i RKI har man stort set ingen muligheder for lån 18 år gammel. Heldigvis er det også de færreste der allerede, som 18 årige er i RKI. Men hvis man ikke passer på kan man ende der med sit lån for 18 årige.

Lån for 18 årige
Lån for 18 årige

Lån for 19 årige

Det kan være svært, at finde nogle der vil låne én penge hvis man er 19 år og ikke ejer noget, man kan sætte sikkerhed i. De fleste banker vil smække kassen i med det samme, så der er der ikke meget, at hente. Det vil dog ofte være smartest, at starte med, at snakke med banken for måske er man heldig.

Der findes også nogle der tilbyder lån penge under 25 år uden, at stille sikkerhed. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at man kan foretage et lån som 19 årig. For mange af disse steder vil stadig gerne have, at man er 21 år eller ældre. Problemet er at der er alt for stor usikkerhed ved, at foretage lån til 19 årige og derfor vælge mange, at lade være.

Lån under 20 år

Der findes dog nogle få udbydere der tilbyder, at man kan foretage et lån som 19 årig. Der vil normalt ikke være tale om, at man kan låne mange penge og der vil blive pålagt en høj rente. Så hvis man foretager et lån 19 år gammel skal man forberede sig på, at det kommer til, at koste.

Man skal derfor gøre op med sig selv om det er det rigtige, at gøre, at foretage et lån 19 år gammel. Hvis det ikke er meget nødvendigt, at man får fat i pengene, er det måske bedre, at spare andre steder. Hvis der ikke er andre muligheder end, at foretage et lån er det meget vigtigt, at man får betalt det hurtigt tilbage. Desto længere tid der går, desto dyre vil ens lån også blive.

Pas på dit lån 19 år

Hvis man ikke får betalt sit lån tilbage risikerer man, at blive skrevet i RKI og blive erklæret personlig konkurs, hvilket betyder, at man kan risikere, at skulle sælge alt hvad man ejer.

Lån for 20 årige

Bare fordi man kun er 20 år gammel kan man sagens få brug for et lån. Mange er flyttet hjemmefra og der kan dukke uforudsete udgifter op. De fleste vil måske prøve, at låne fra forældre eller anden familie, men det er langtfra alle der har denne mulighed. Så kan det pludselig godt virke lidt uoverskueligt. For banken vil heller ikke altid være til, at snakke med hvis man kun er 20 år gammel og så er gode råd dyre.

Hvis ikke man vil risikere, at ende i RKI, som dårlig betaler og måske også, værste tilfælde at blive erklæret insolvent, bør man betale sine regninger. Derfor skal man have fat i pengene også selvom, der ikke er mange der er interesseret i, at låne penge til én på kun 20 år.

Få et lån 20 år gammel

Der findes heldigvis nogle, der gerne vil give et lån, selvom man er 20 år. Der er nemlig flere udbydere af såkaldte minilån, der gerne foretager lån til personer på 20 år. Disse lån er dog også kendt for, at have forholdsvis høje renter i forhold til mange andre lån og for nogle af lånene er dette også rigtig. Til gengæld er de lette, at få og hvis man sørger for, at betale dem tilbage hurtigt, burde det ikke være et problem.

Vi har her fundet 6 steder hvor man kan få et lån 20 år gammel. Det er forskelligt hvor meget man kan låne og hvilke krav, der er til én. Man bør derfor bruge lidt tid på, at finde den, der passer til én allerbedst.

Lån 20 år gammel hos Selene Finans

Selene Finans tilbyder, at man let kan få et lån på imellem 3.000 til 50.000 kroner. Man vil få svar indenfor 15 minutter efter man har sendt ansøgningen om man får lånet eller ej. Der er intet krav om, at man skal stille sikkerhed. Men det er et krav, at man skal have en fast indtægt og være bosiddende i Danmark. Desuden må man ikke være registrerede i RKI.

LEASY

Der er også mulighed for, at man kan låne sine penge hos LEASY. LEASY tilbyder små lån, på imellem 5.000 og 25.000 kroner. Det er et krav, at man er fyldt 20 år for, at låne penge hos LEASY og man skal have en fast indtægt. LEASY tillader ligesom mange andre låneudbydere ikke, at folk der er registrerede i RKI kan låne penge hos dem.

DER

DER er en anden udbyder, der også tilbyder lån til personer der er 20 år. Man kan låne imellem 5.000 og 25.000 kroner. Man skal have en indtægt og må ikke være registrerede i RKI, hvis man gerne vil låne penge hos DER.

Sådan vælger du det rigtige lån

Det kan være svært, at gennemskue hvilket lån man skal foretage. Det er dog vigtigt, at man ikke bare vælger det første og bedste, men bruger lidt tid på, at undersøge de forskellige lån.

Det vigtige er, at finde et lån, der ikke bliver for dyrt. Hvis man kun er 20 år gammel er det vigtigt, at man hurtigt får betalt sit lån tilbage, så man ikke skal være i gæld resten af sit liv. Mange af dem, der tilbyder, at man kan få et lån 20 år gammel uden, at stille sikkerhed har normalt også en høj rente. Derfor er det vigtigt, at man får betalt lånet hurtigt tilbage.

Hvis man vælger, at foretage et lån 20 år gammel. Skal man allerede når man foretager lånet havde regnet de samlede omkostninger ud og besluttet hvordan man vil betale lånet tilbage. Hvis man ikke kan overskue hvordan man betaler lånet tilbage, bør man ikke foretage det.

Et minilån kan være udmærket, hvis man står og mangler lidt penge akut, men det er meget vigtigt, at man er påpasselig, når man tager et lån 20 år.

Lån penge under 25 år – nemt og hurtigt

Der er nogle der har fået den forkerte opfattelse, at det skulle være umuligt, at låne penge hvis man er under 25 år gammel. Det er det overhovedet ikke, man skal bare vide hvor man skal gå hen for, at låne penge.

Mange unge bliver meget stærkt advaret om, at stifte gæld imens man stadig er ung, men det kan være meget svært, at lade være. Hvis man er på en lille lærlinge løn, SU eller bare ikke får særlig meget i løn kan der bliver behov for, at optage lidt løn.

De færreste unge har store opsparinger og derfor er de også meget mere udsatte, hvis de bliver ramt af større regninger.

Mange unge under 25 år er også flyttet hjemmefra for nylig og har derfor en masse ting der skal anskaffes. Det er noget, som de ældre generationer allerede har været igennem, men som ung kan det godt tage nogle år, at få fat i alt det man mangler. Hvis man får behov for bil er det også noget, man kan blive tvunget til, at låne til. Man har muligvis ikke nogen stor opsparing og eftersom man også skal regne med en dyr forsikring kan man overveje om man ikke bør tage et lån.

Lån penge under 25 år med kviklån

Kviklån kan være en udmærket løsning, hvor man er under 25 år gammel og har brug for et lån. De fleste kviklån udbydere er nemlig meget åbne for, at låne penge ud til personer under 25 år.

Hvis ikke man er registrerede i RKI eller andre registrerer for dårlige betalere, burde det ikke være svært, at få et kviklån. Heller ikke selvom man er under 25 år gammel. Det vigtige ved kviklån er bare, at man sørger for, at betale det tilbage til tiden. Kviklån har det med, at vokse hurtigt hvis man ikke får betalt dem tilbage. Man kan også ende med, at komme i RKI og så kan det være svært, at få et nyt lån senere, hvis man skulle få brug for det.

Lån penge under 25 år hos Lånlet

Er du fyldt 18 år og har fast indtægt? Så er du stort set forhåndsgodkendt til et lån hos Lånlet. Lånlet giver mulighed for, at du kan låne imellem 3.000 kroner og 50.000 kroner. Man får svar indenfor 15 minutter fra man har ansøgt om hvorvidt man har fået lånet. Det tager heller ikke mange minutter, at udfylde ansøgnings formularen på internettet, så det er bare et rigtig let lån.

Kan pensionister låne penge

Det er ikke kun personer med en almindelig lønindtægt der kan have behov for at låne penge enten i banken eller via en af de mange finansieringsselskaber der findes på nettet. Førtidspensionister og folkepensionister kan have lige så stort et behov for et lån som andre mennesker. Men modsat lønmodtagere kan begge former for pensionister have lidt svært ved at få lov til at låne penge. I banken vil folkepensionister typisk blive spurgt om de ejer et hus hvor der er en friværdi, har de det kan de låne på baggrund af den.

Har folkepensionisten ikke et hus men bor til leje kan det godt være vanskeligt for dem at låne et større beløb, da banken beregner at de måske ikke kan nå at betale lånet tilbage i tide på grund af deres alder. Et lille lån kan som regel bevilliges.

Hvis man er førtidspensionist vil man få stillet samme spørgsmål om eget hus og friværdi, men da førtidspensionister som regel er noget yngre har de ofte heller ikke særlig stor friværdi i eget hus. Bor de til leje kan et mindre lån måske blive bevilliget de de har en del år at betale tilbage i. Er det et større lån skal man nok være god til at tale sin sag.

Folkepensionister og førtidspensionister kan lige som alle andre søge om lån på nettet, men her vil det heller ikke blive let. En stor del af finansieringsselskaberne har den regel at de ikke låner penge ud til personer på offentlig ydelse og det gælder også for folke- og førtidspensionister.

Men man skal ikke opgive med det samme, du skal være forberedt på at læse en del annoncer igennem, men det kan lade sig gøre at låne penge på nettet.