Minilån

– er for næsten alle

Minilån er små hurtige lån, man kan tage. Oftest er der ikke brug for, at man sætter stort sikkerhed og heller ikke altid et krav, at man ikke er optaget i RKI.

Vi modtager provision fra låneudbyderne herover, så listen skal ikke ses som uvildig.

Minilån er små forbrugslån man kan tage, hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden. Det kan også være, at der kommer en stor engangsudgift, som man ikke havde regnet med. Minilån er også kendt for ofte, at have en forholdsvis høj rente og er derfor tænkt, som lån der skal betales hurtigt tilbage.

Derfor skal du tage et minilån

Der er masser af danskere, der løbende foretager et minilån. Det er dog vigtigt, at man kun foretager et minilån, hvis man virkelig har brug for pengene. Det er nemlig dyrt, at betale minilån tilbage og derfor bør man på forhånd være sikker på, at man vil have mulighed for, at betale lånet tilbage.

Hvis man er sikker på, at man har mulighed for, at betale lånet tilbage, kan minilån også være gode. Det er en god måde, at låne lidt penge, hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden. Det er normalt dyre end, at låne i banken, men det er normalt meget lettere når det kun er et lille beløb, man skal låne.

Det skal du være opmærksom angående minilån

Det er rigtig vigtigt, at man læser betingelserne igennem, når du foretager et minilån. Man skal kende de samlede omkostninger på lånet, allerede når man tager det. Det skal man også gøre for, at kunne sikre sig, at man betaler det tilbage hurtigt.

Det er en god ide, at undersøge de samlede omkostninger på flere forskellige minilån. Så man kan finde det minilån, der er billigst for én selv. Det er et lovkrav, at udbydere af minilån skal oplyse de samlede omkostninger, så det burde ikke være svært, at finde dette tal.

Minilån for personer under 21 år

Alle kan få behov for, at låne penge også selvom man er ung. Problemer er bare, at det er de færreste banker, der er interesseret i, at låne penge ud til personer under 21 år. Der findes så heldigvis minilån man kan foretage, hvis man skal bruge pengene. Det er langtfra alle udbydere af minilån, der vil låne ud til personer under 21 år. Men det er muligt, at finde udbydere af minilån, der gerne vil. Man skal dog forberede sig på, at man kommer til, at betale en lidt højere rente end andre og derfor skal man kun foretage lånet, hvis man virkelig har brug for pengene.

Kun et minilån af gangen

Der hvor rigtig mange kommer galt af sted er, hvis man foretager mere end et minilån af gangen. Problemer et, at renten er så høj på disse lån, at det kan blive svært, at få betalt lånene tilbage, hvis man har flere på én gang.

Nogle bliver til sidst tvunget til, at foretage nye minilån for, at betale af på de gamle og så er det pludselig en ond spiral, man er inde i. Man bør derfor aldrig have flere minilån, end man kan betale tilbage.

SMS lån i dag

Hvem siger det skal være besværligt, at låne penge? Med SMS lån er det lettere end nogensinde før, at låne penge. De fleste SMS lån er på beskedne beløb, men de kan være fine, hvis man bare skal bruge et lille beløb.

Der er ingen tvivl om, at SMS lån er kommet for, at blive. De er lette og de fleste er i dag udstyret med en mobiltelefon, så de har mulighed for, at foretage et SMS lån. SMS lån er heller ikke nødvendigvis dyre, end andre kviklån, selvom det er en overbevisning mange ellers har. Det er selvfølgelig altid vigtigt, at man tjekker omkostningerne ved et lån inden man foretager det, men normalt vil man se, at SMS lån er ligeså billige, som andre små hurtige lån.

SMS lån er selvfølgelig dyre, end de lån man kan få i banken. Men meningen med SMS lån er heller ikke, at de skal være billigere, end disse. Meningen med SMSlån er, at det skal være et lille og meget hurtigt lån man kan tage, hvis man bare har brug for lidt penge hurtigt og man regner med, at kunne betale tilbage hurtigt.

Udbydere af SMS lån

Der findes i dag mange udbydere af kviklån og mange af disse tilbyder også SMSlån. Det kan være svært, at vælge hvem man skal foretage et lån igennem. Det er vigtigt, at man selv sørger for, at undersøge de forskellige låneudbydere, så man får det lån der passer én bedst.

Her får du alligevel 2 eksempler på låneudbydere, der har valgt, at fokusere på små SMSlån. Begge kunne være udmærket udbydere, hvis man overvejer, at foretage et SMS lån. Det er dog vigtigt, at man undersøger tingene ordentligt, inden man foretager lånet.

Ferratum SMS lån

Ferratum tilbyder små SMS lån i størrelsesorden 500-6.000 kroner. Hvis man gerne vil prøve hvordan et SMS lån fra Ferratum virker kan nye lånere låne 500 kroner gratis. De fleste kan låne hos Ferratum, da der ikke er særlig mange krav for, at kunne foretage et lån. Man skal bare have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være registrerede i RKI og være fyldt 21 år.

Lån 5000 kr. i dag

5000 kroner lyder måske ikke umiddelbart af mange penge, men mange danskere kan alligevel komme i én situation, hvor man står og mangler 5000 kroner. Men hvor går man egentlig hen for, at låne 5000 kroner?

Det mest oplagte svar ville for de flestes vedkommende nok være banken. Men det er bare ikke altid så let igen.

For man kan muligvis få det som kassekredit, men så følger der også én høj rente med. Når beløbet ikke er over 5000 kroner er banken ikke interesseret i, at give en anden type lån.

Desuden kan man ofte risikere, at skulle bruge tid på, at redegøre for hvad pengene skal bruges til.

Der findes heldigvis også låneudbydere, der ikke blander sig i hvad pengene skal bruges til og som gerne vil give dig et hurtigt lån. For de flestes vedkommende vil det også være nødvendigt, at få de 5000 kroner hurtigt og det kan man heldigvis med Kviklån.

Lån 5000 kr. i dag
Lån 5000 kr. i dag

Lån 5000 kroner med et kviklån

Et kviklån er et hurtigt lån. Man ansøger oftest på internettet og får besked om hvorvidt man har fået lånet hurtigt. Såfremt man bliver godkendt til lånet vil pengene også blive sat ind på ens konto kun få dage efter man har ansøgt om lånet. Det betyder, at man hurtigt kan komme i gang med, at bruge pengene.

De fleste er også forhåndsgodkendt til et kviklån, så man kan være rimelig sikker på, at få de 5000 kroner man har brug for. Hvis man skulle være så uheldig, at være registrerede i RKI kan det dog godt være rigtig svært og så kan det være nødvendigt, at overveje andre muligheder. Det er de færreste udbydere – også af kviklån – der vil låne penge til folk der er registrerede i RKI.

Lån 5000 kroner hos LEASY

LEASY lån tilbyder, at man kan låne 5000 kroner. Der er ikke nogen regler om hvad pengene skal bruges til, så det kan man helt selv bestemme. Man ansøger via LEASY’s webside og så får man indenfor få dage besked om hvorvidt man har fået lånet. For at få et lån hos LEASY skal man være fyldt 20 år og være bosiddende i Danmark.

Der er ligeledes krav om, at man ikke må være registrerede i RKI. Hvis du har brug for, at låne mere end 5000 kroner kan LEASY også være behjælpelige. Der er nemlig mulighed for, at man kan låne optil 25.000 kroner. Vi håber at du kan bruge ovenstående til at finde dit lån 5000.

Hvad er et minilån

Står du og mangler lidt penge til at betale en mindre uforudset regning eller vil du bare gerne have lidt flere penge mellem hænderne til den forestående weekend så prøver du helt sikkert at få et lille lån i banken men som vi ved er de jo ikke altid lige samarbejdsvillige, derfor retter du din opmærksomhed mod nettet hvor der er mange muligheder for at få et minilån.

Da det jo er et lille beløb du har brug for søger du selvfølgelig på et minilån og straks kommer der et meget stort antal hjemmesider op der tilbyder dig at låne penge. På disse sider vil du finde finansieringsselskaber der tilbyder dig helt op til 300.000,- kr. men det kan næppe kaldes for et minilån.

Navnet minilån er meget misvisende. Man forventer at finde lån der tilbyder at man højst kan låne 5 – 6.000,- kr. i lighed med de meget dyre SMSlån, men til en lidt lavere pris.

Men et minilån er nøjagtigt det samme som alle andre lån der bliver lanceret under forbrugslån, SMS lån, kviklån og så videre.

Du behøver derfor ikke kun at søge på minilån men kan vælge hvilket som helst lån der kan opfylde dine ønsker. Men lige meget hvilket lån du vælger skal du regne med at de er noget dyrere end et banklån, uanset hvilket navn lånet har.

Jeg mangler lidt penge skal jeg tage et SMS lån

Et SMS lån eller mobillån som de også kaldes, er den dyreste form for lån du kan optage. Så når de kun er et lille beløb du skal bruge, vil det nok være det bedste hvis du lige tager en samtale med din bank inden du søger om netlån. Banken vil måske gerne låne dig det lille beløb med nogle gode betingelser. Det afhænger selvfølgelig også af hvad du skal bruge pengene til. Men kan du få lånet, vil det være at foretrække frem for SMS lån. Få du afslag i banken, så prøv at tale med dine forældre, det kan jo være at de kan og vil hjælpe dig.

Hvis du er uheldig at få afslag i banken og dine forældre ikke kan hjælpe dig, så er der kun nettet tilbage. Men her gælder det om at tænke sig grundigt om.

For at få et SMS lån, stilles der ikke mange krav til dig som kunde. Hos nogle af udbyderne skal man kun være fyldt 18 år for at få lånet. Der ud over skal man hos de fleste  have indtægt, dansk folkeregisteradresse, dansk bankkonto og en e-mail