Ikano lån

Ikano lån gør drøm til virkelighed

Drømmer du om, at du havde råd til en rejse til fjerne himmelstrøg eller til et nyt køkken, så behøver du ikke længe lade det blive ved en drøm, det kan blive til virkelighed.

Med et Ikano lån kan du realisere dine drømme.

Ikano lån tilbyder dig lån på op til 100.000 kr. hvis du søger alene, 2 personer kan låne helt op til 300.000 kr. uden at der skal stilles garanti for lånet eller nogen forklaring om hvad pengene skal bruges til.

Alternativer

Ikano lån hvis du søger alene

Hvis du er alene om at søge et Ikano lån, kan Ikano tilbyde dig et sololån. Med et solo lån har du mulighed for at få et lån fra 5.000 kr. til højst 100.000 kr. For at blive godkendt til et sololån, skal du ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet, men der er dog nogle krav du skal kunne opfylde.

Du må ikke være registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret for at få et Ikano lån. Der er alderskrav på 18 år. Du skal være bosat i Danmark og have dansk CPR-nummer. Du skal have fast indtægt, enten fra fast arbejde, pension eller efterløn og husstandsindkomsten skal være på minimum 225.000 kr. om året.
Med et sololån har du mulighed for frit at vælge lånets løbetid dog højst 144 måneder.

Ikano lån hvis i er to personer om lånet

Hvis i er to personer der er sammen om lånet, kan i hos Ikano lån få et familielån. Med et familielån har i mulighed for at låne fra 10.000 kr og helt op til 300.000 kr. Kravene for familielån er de samme som for et sololån, dog skal i begge kunne opfylde kravene.

Med et familielån kan i også frit vælge lånets løbetid som også her er 144 måneder.

Når man har søgt om et Ikano lån, vil der gå ca. 3 bankdage før pengene er til rådighed på kontoen. Bankdage er dage hvor banken har normal åbningstid. Søger man om Ikano lån op til en week-end eller helligdag, må man påregne lidt længere ekspeditionstid.

Hvad er prisen på et Ikano lån

Vi kan lave et eksempel med et lån på 100.000 kr både som sololån og familielån. Tallene er fra August 2014.

Du eller i, låner 100.000 og vælger en løbetid på 60 måneder. Det koster 2.530 kr. hver måned inklusiv renter, gebyrer og omkostninger. De samlede kreditomkostningerne er 51.742 kr. Du eller i kommer til at betale i alt 151.742 kr. tilbage efter 60 måneder. Debitorrenten er 17,1% og ÅOP er 19,0%.

Så uanset om der er en eller to personer til at betale lånet, er prisen den samme. Det kan godt være at i synes prisen for et Ikano lån er høj i forhold til et banklån, men det skyldes bl.a., at en bank vil have sikkerhed for lånet i det tilfælde at i ikke kan betale. Ikano lån har ikke sikkerhed for lånet, men må udelukkende stole på at kunderne betaler deres gæld, derfor koster online lån altid mere end et banklån.

Hvis du eller i, fortryder jeres Ikano lån, kan det annulleres, såfremt det sker inden 14 dagen fra den dato låneaftalen er underskrevet. Der skal dog betales renter, gebyr og omkostninger for den periode pengene har vært til rådighed på kontoen.

Hvis det nu viser sig at du eller i, har lånt for lidt penge, kan et Ikano lån forhøjes blot ved at indsende en ny ansøgning om et lån. Finanstilsynet giver dig her 10 gode råd hvis du skal låne penge og når du skal spare op, læs rådene her: http://www.raadtilpenge.dk/da/Gode-raad/privatoekonomi/laan-opsparing/gode-raad.aspx