Kan jeg fortryde mit lån

I dag hvor det er så nemt at få et lån via nettet, er der mange der ikke tænker sig godt nok om før de tager et lån. Det er fristende at man kan låne en del penge på sit glatte ansigt og uden at skulle fortælle hvad pengene skal bruges til. Men der er mange der fortryder deres lån. Det kan skyldes at de måske har bagefter opdaget at de ikke rigtigt har råd til at betale afdraget på lånet eller måske har opdaget at det slet ikke var så nødvendigt at få de ting som de troede. Men man kan godt tage det roligt, lånet kan godt blive annulleret.

Man skal dog være meget opmærksom på at der kun er en fortrydelsesret på 14 dage som der er ved alle andre køb man laver.  Men det er ikke nok at bare ringe til finansieringsselskabet. Man skal kontakte selskabet skriftligt og i brevet tydeligt skrive at man har fortrudt sit lån og gerne vil have det annulleret.

Selvfølgelig er det ikke gratis at få lånet annulleret. Selskaberne skal have rente, gebyr og omkostninger dækket for den periode du har haft adgang til pengene.

Du synes måske at det er forkert, men selskabet har trods alt lavet papirarbejde for at du kan få lånet og nu skal de igen lave papirarbejde for at få det slettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *