Sparetips til sommerferien

Skolernes sommerferie er begyndt for længst, og din ferie er måske allerede i gang. Har du kigget på din bankkonto og konstateret, at ferien hurtigt kan blive for dyr til dit budget? I så fald kommer der her nogle sparetips til sommerferien, som kan være med til at holde de røde tal væk fra bankkontoen.

Hvis du har børn, kan det være et puslespil at holde en sjov og budgetvenlig ferie på samme tid. Men her er planlægning vejen frem. Ofte er det de spontane beslutninger, som kan ende med at kost mest. I kan selvfølgelig stadig være spontane i jeres sommerferie og samtidig forberede lidt hjemmefra.

En oplagt måde at spare en masse penge på er altid at have mad, snacks og drikkevarer med hjemmefra, når I skal ud af huset. Det kræver lidt forberedelse, men I kan sagtens tage på spontan udflugt uden at vide, hvor I skal hen, og stadig have smurt en madpakke, inden I tager afsted. Og det kan sagtens være en spændende madpakke, hvis I handler ind til det. Det kan være alt fra lækre sandwichs til pastasalater.

Når det kommer til udflugter, kan det være en god idé at søge uden om forlystelsesparkerne eller at prioritere et besøg til én af dem. Billetpriserne er ikke billige, så det kan hurtigt blive en stor post i feriebudgettet. I stedet kan I have fokus på at være i naturen og gå på opdagelse. Der findes både sjove naturlegepladser og udendørsområder, og derudover er stranden en oplagt aktivitet i sommerferien.

Det er gratis at opholde sig i naturen, og steder som Råbjerg Mile og Grenen i Skagen er specielle og sjove steder, som helt klart er en tur værd. Hvis det er for langt, er Møns Klint og Jægersborg Dyrehave også gode bud på skønne natursteder – og der findes skønne natursteder over hele landet.

I højsæsonen er der som regel masser af aktiviteter rundt omkring i landet, så der er god mulighed for at opsøge gratis begivenheder og børnevenlige tiltag. Undersøg aktiviteterne i dit nærområde eller i det område, hvor du er på ferie. Der er med garanti nogle sjove events, som I kan tage til – det kan være alt fra drageflyvning, aktivitetsløb eller biograf under åben himmel.

Hvis du gerne vil hjemmefra og opleve noget andet, kan I tage på telt- eller campingtur. Det er billigere end at leje et sommerhus eller at tage på hotel, og det giver rig mulighed for gode fællesoplevelser tæt på naturen.

Hvis I finder ud af, at I gerne vil til udlandet, kan I kigge efter billige og spontane afbudsrejser. Sørg også gerne for at rejse så let som muligt. Jo mindre din kuffert vejer, jo billigere er det. I kan med fordel deles om en eller flere kufferter i familien, så I kan have det mest nødvendige med.

Hvis I drømmer om at opleve en hel masse i jeres sommerferie, så tag et kviklån og få råd til de ting, I gerne vil. Hvad enten det er en afbudsrejse, sæsonkort til en forlystelsespark til hele familien eller noget helt tredje.

Sparetips til sommerferien
Sparetips til sommerferien

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.